Дистанційний курс "Готуємо дитину до школи"

Ваша дитина незабаром піде до школи, і ви вже замислюєтеся про те, "як вона там буде" і чи зможе легко засвоювати програму? Що ж, ваше хвилювання зрозуміле. Звісно, ми відправляємо малюка на заняття, щоб його там "навчили всього": і писати, й читати, й рахувати. При цьому нам начебто кажуть, що "початкові знання не потрібні", але... Ви навряд чи забули про те, як самому іноді було не просто наздогнати шкільну програму. Утім, складнощів можна уникнути, якщо дитина пройде підготовчі заняття перед школою.

Зайнятись дошкільною освітою своєї дитини ви можете записавшись на дистанційний курс "Готуємо дитину до школи", повідомляє сайт Розвиток дитини.

Для роботи ви отримаєте 24 журнали (дванадцять уроків) і два CD. Кожний урок представлений у двох журналах: перший – це інструкція для батьків, а другий – робочий зошит малюка, в якому він буде виконувати практичні вправи. Курс спеціально розроблений для навчання вдома, а значить, ви самі зможете вибирати найбільш зручний час і місце для занять з вашою дитиною. Контролювати та коректувати процес навчання буде викладач, який закріплюється за кожним батьком.

Цей посібник – оптимальний помічник не тільки для прозорливих тат і мам, а і для вихователів, гувернерів і педагогів, які організовують заняття з підготовки до школи і прагнуть досягти в цьому максимального успіху. Завантаживши безкоштовний пробний урок курсу, ви зможете детальніше ознайомитися з методикою навчання й переконатися, що курс вам підходить.

(за матеріалами сайту http://osvita.ua/)

Кiлькiсть переглядiв: 59

Комунальний заклад "Харківський ліцей №118 Харківської міської ради"

Адреса: м.Харків, вул. Роганська, 17

Телефон: (057) 725-80-26

e-mail: sch118@kharkivosvita.net.ua

Дата останньої зміни 18 Квітня 2024

Фотогалерея