Як отримати копію сертифікаційної роботи учасника ЗНО

У разі виникнення бажання ознайомитися зі своєю сертифікаційною (тестовою) роботою з певного предмета учасник зовнішнього незалежного оцінювання може подати запит, заповнивши відповідну форму на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання та РIN-кодом.

Прийом запитів щодо ознайомлення з сертифікаційною роботою відбувається протягом тридцяти календарних днів із дня офіційного оголошення результатів ЗНО з певного предмета.

Зображення сертифікаційної роботи буде розміщено на інформаційній сторінці учасника тестування не пізніше п'яти робочих днів із дня подання запиту.

Також учасники ЗНО можуть отримати копію сертифікаційної роботи. Її виготовлення здійснює відповідний регіональний центр оцінювання якості освіти на підставі письмової заяви учасника зовнішнього незалежного оцінювання.

Прийом заяв щодо видачі копії сертифікаційної роботи відбувається із дня офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з певного предмета до 31 грудня наступного року.

Виготовлення та надсилання копії сертифікаційної роботи є платним та здійснюється за рахунок коштів особи, яка здійснює замовлення.

До розгляду приймаються заяви, що надіслані поштою учасником зовнішнього незалежного оцінювання або його законним представником.

У заяві повинно бути вказано: прізвище, ім'я, по батькові учасника зовнішнього незалежного оцінювання; назву, серію, номер документа, що посвідчує його особу; місце проживання; контактний номер телефону; суть прохання; дату написання та підпис заявника.

Також до заяви додаються наступні копії документів:

  • документа, на підставі якого здійснювалася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні;
  • платіжної квитанції про відшкодування витрат на виготовлення та пересилання копії сертифікаційної роботи;
  • сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання.

(за матеріалами сайту http://osvita.ua/test/advice/46776/)

Кiлькiсть переглядiв: 73

Комунальний заклад "Харківський ліцей №118 Харківської міської ради"

Адреса: м.Харків, вул. Роганська, 17

Телефон: (057) 725-80-26

e-mail: sch118@kharkivosvita.net.ua

Дата останньої зміни 28 Березня 2024

Фотогалерея